Let's be reasonable and add an eighth day to the week that is devoted exclusively to reading.


Studenten aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Bij Roelants bestel je de boeken voor de studies aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit met extra studentenkorting!  De korting wordt verrekend in de winkelwagen bij gebruik van de kortingscode - te verkrijgen via de faculteit.

Met jouw kortingscode krijg je tot 15% korting op je studieboeken. Bovendien krijg je in de boekhandel 10% korting op alle voorradige Engelstalige (niet-studie)boeken! Je profiteert dus niet alleen met je studieboeken.

De boeken die je kunt bestellen, zijn gecontroleerd door je opleiding. Je weet dus zeker dat je de goede boeken bestelt.

De boeken worden bij jou gratis thuisbezorgd door Velocity Fietskoeriers - snel & milieuvriendelijk. Wij zorgen ervoor dat je je boeken in huis hebt voor de start van de colleges en dat je een track en trace krijgt om je pakket te volgen. Indien de boeken voorradig zijn heb je ze binnen enkele dagen in huis.

Mocht je vragen hebben over je bestelling of over de boeken, neem dan gerust contact op met ons, het liefst per mail. Zo kunnen wij je het best van een antwoord voorzien!

De boeken

De boeken voor de Bachelor Rechtsgeleerdheid vind je hier > >

De boeken voor de Bachelor Notarieel Recht vind je hier > >

De boeken voor de Bachelor European Law School vind je hier > >

De boeken voor de master(s) vind je hier > >

De boeken voor het eerste semester staan nu online!