Let's be reasonable and add an eighth day to the week that is devoted exclusively to reading.


Studenten voor de Bachelor Notarieel Recht

Onderstaand vind je de boeken voor de bachelor Notarieel Recht aan de Radboud Universiteit, hier te bestellen met studentenkorting.  De korting wordt verrekend in de winkelwagen bij gebruik van de kortingscode - te verkrijgen via de faculteit.

Met jouw kortingscode krijg je tot 15% korting op je studieboeken. Bovendien krijg je in de boekhandel 10% korting op alle voorradige Engelstalige (niet-studie)boeken! Je profiteert dus niet alleen met je studieboeken.

De boeken worden door heel Nederland bij jou gratis thuisbezorgd door Velocity Fietskoeriers - snel & milieuvriendelijk. Wij zorgen ervoor dat je je boeken in huis hebt voor de start van de colleges en dat je een track & trace krijgt om je pakket te volgen. Indien de boeken voorradig zijn heb je ze binnen enkele dagen in huis. Ook kun je de boeken natuurlijk afhalen in onze boekhandel in het centrum van Nijmegen!

Mocht je vragen hebben over je bestelling neem dan gerust contact op met ons, het liefst per mail. Zo kunnen wij je het best van een antwoord voorzien!

De boeken voor semester 1 staan nu online!