Boeken | Books | Bücher | Livres

Studenten voor de Bachelor European Law School

Onderstaand vind je de boeken voor de bachelor European Law School aan de Radboud Universiteit, hier te bestellen met studentenkorting.  De korting wordt verrekend in de winkelwagen bij gebruik van de kortingscode - te verkrijgen via de faculteit.

Met jouw kortingscode krijg je tot 15% korting op je studieboeken. Bovendien krijg je in de boekhandel 10% korting op alle voorradige Engelstalige boeken! Je profiteert dus niet alleen met je studieboeken.

De boeken die je hieronder kunt bestellen, zijn gecontroleerd door je opleiding. Je weet dus zeker dat je de goede boeken bestelt.

De boeken worden bij jou gratis thuisbezorgd door Velocity Fietskoeriers - snel & milieuvriendelijk. Wij zorgen ervoor dat je je boeken in huis hebt voor de start van de colleges en dat je een track en trace krijgt om je pakket te volgen. Indien de boeken voorradig zijn heb je ze binnen enkele dagen in huis.

Mocht je vragen hebben over je bestelling neem dan gerust contact op met ons, het liefst per mail. Zo kunnen wij je het best van een antwoord voorzien!

Eu Law
€ 64,95
Professor Paul (emeritus Professor Of English Law Craig-Grainne (florence Ellinwood Allen Professor Of Law De Burca
Blackstone's Eu Treaties & Legislation
€ 19,95
Nigel (visiting Professor Of European Law At The Europa-institut Foster
Het Staatsrecht van 7 Europese landen
€ 54,50
L.F.M. Besselink-P.P.T. Bovend'Eert-J.L.W. Broeksteeg-R. de Lange