KOKEN AAN DE WAAL: MET SPINOZA AAN TAFEL

21
April

Behelst voeding nu allereerst de smaak of juist onze gezondheid. Spinoza gaf hierop een helder antwoord, over hoe smaak en gezondheid zich verhouden. Wij gaan het ervaren aan de hand van Rob Beernink (Koken aan de Waal) en drie filosofen, op zondagmiddag 21 april.

Programma:

Rob Beernink laat proeven van gelukkige varkens, die gezond zijn, zorgen voor een gezonde natuur en smakelijk en gezond voor de mens.
Michiel Korthals vertelt over de 'de blije wortel’: De ‘wortel’ die je eten mag als je weet dat hij gelukkig was.
Michel Dijkstra verhaalt over ‘de magie van ingrediënt tot gerecht’. Koken is als dans en muziek een taal zonder woorden. 
Luca Consoli laat zijn ’Nonna’ spreken, tijdloos verbonden door traditie met thuis. Luca eet nooit alleen.

We gaan proeven en horen van Mangalica, focaccia, de wortel, tuinboon en tiramisu.

Bij de culinaire reis is uiteraard ook het boek 'Met Spinoza aan tafel' van Rob Beernink verkrijgbaar.

21 april, van 15u tot 17u30

Boekhandel Roelants

Toegang € 5,-
Kaarten zijn hier verkrijgbaar. 
Uw bestelbevestiging geldt als toegangsbewijs.

Terug naar overzicht