30 jaar onafhankelijk in boeken


Studenten Taalwetenschap / in samenwerking met InTenS

Onderstaand vind je de boeken voor de studie Taalwetenschappen aan de Radboud Universiteit, hier te bestellen met studentenkorting.  De korting wordt verrekend in de winkelwagen bij gebruik van de kortingscode - te krijgen bij je studievereniging.

Met jouw kortingscode krijg je tot 10% korting op je studieboeken. Bovendien krijg je in de boekhandel 10% korting op alle voorradige Engelstalige boeken! Je profiteert dus niet alleen met je studieboeken.

De boeken die je kunt bestellen, zijn gecontroleerd door je opleiding. Je weet dus zeker dat je de goede boeken bestelt.

De boeken worden door heel Nederland bij jou gratis thuisbezorgd door Velocity Fietskoeriers - snel & milieuvriendelijk. Wij zorgen ervoor dat je je boeken in huis hebt voor de start van de colleges en dat je een track & trace krijgt om je pakket te volgen. Indien de boeken voorradig zijn heb je ze binnen enkele dagen in huis. Ook kun je de boeken natuurlijk afhalen in onze boekhandel in het centrum van Nijmegen!

Mocht je vragen hebben over je bestelling of over de boeken, neem dan gerust contact op met ons, het liefst per mail. Zo kunnen wij je het best van een antwoord voorzien!

Taalontwikkeling van het kind € 57,95
Annemarie Schaerlaekens
Algemene fonetiek € 45,95
A.C.M. Rietveld-V.J. van Heuven
Understanding Syntax € 57,95
Maggie Tallerman
Syntax € 60,95
Andrew (university Of Arizona) Carnie
Talking The Talk € 52,00
Trevor A. Harley
Aphasia And Related Neurogenic Communication Disorders € 80,95
Ilias Papathanasiou-Patrick Coppens
Think Python, 2e € 48,50
Allen B Downey
Culturele waarden en communicatie in internationaal perspectief € 36,50
Marinel Gerritsen-Marie-Thérèse Claes
An Introduction To Interaction € 49,59
Associate Professor Angela Cora (bentley University Garcia
Algemene fonetiek € 45,95
A.C.M. Rietveld-V.J. van Heuven