30 jaar onafhankelijk in boeken


Studenten Duitse Taal en Cultuur / in samenwerking met DVN

Onderstaand vind je de boeken voor de studie Duitse Taal en Cultuur aan de Radboud Universiteit, hier te bestellen met studentenkorting. De korting wordt verrekend in de winkelwagen bij gebruik van de kortingscode - te krijgen bij je studievereniging.

Met jouw kortingscode krijg je tot 10% korting op je studieboeken. Bovendien krijg je in de boekhandel 10% korting op alle voorradige Engelstalige & Duitstalige boeken! Je profiteert dus niet alleen met je studieboeken.

De boeken die je hieronder kunt bestellen, zijn gecontroleerd door je opleiding. Je weet dus zeker dat je de goede boeken bestelt.

De boeken worden door heel Nederland bij jou gratis thuisbezorgd door Velocity Fietskoeriers - snel & milieuvriendelijk. Wij zorgen ervoor dat je je boeken in huis hebt voor de start van de colleges en dat je een track & trace krijgt om je pakket te volgen. Indien de boeken voorradig zijn heb je ze binnen enkele dagen in huis. Ook kun je de boeken natuurlijk afhalen in onze boekhandel in het centrum van Nijmegen!

Mocht je vragen hebben over je bestelling neem dan gerust contact op met ons, het liefst per mail. Zo kunnen wij je het best van een antwoord voorzien!

Blutbuch € 15,00
de l'Horizon, Kim
Blutbuch € 24,00
de l'Horizon, Kim
Deutsche Sprachgeschichte € 23,95
Ernst, Peter
Texte zur Theorie der Autorschaft € 12,95
Jannidis, Fotis-Lauer, Gerhard-Martinez,Matias-Winko, Simone
HET Basisboek Filosofie € 26,99
Nigel Warburton