Boeken | Books | Bücher | Livres


ROELANTS: ZELFSTANDIGE & ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL SINDS 1970

Al sinds 1970 is onze boekhandel gevestigd aan de gezellige Van Broeckhuysenstraat te Nijmegen. Vroeger een wat groezelige staat, tegenwoordig een broeinest voor creatieve ideeën en hippe winkels. En één onafhankelijke boekhandel.

Wouter is inmiddels alweer ruim 27 jaar eigenaar van de boekhandel, door woelige maar vooral erg leuke perioden. Inmiddels heeft zoon Julius zich aangediend als opvolger - binnenkort wellicht wel de jongste eigenaar van een boekhandel in Nederland (en omstreken?). De toekomst is verzekerd! 

Moderne en klassieke literatuur, moderne en klassieke filosofie, geschiedenis, biografieën, kookboeken, tentoonstellingscatalogi, moderne kunst, fotoboeken, maar ook nog klassieke cd's: u vindt het allemaal in onze winkels, en ook steeds meer in onze webwinkel. Op de tussenverdieping vormt zich een immer groeiende Engelstalige afdeling, waar menig student te vinden is. In het souterrain van De Oude Mol - zoals de boekhandel nog steeds genoemd wordt - bevindt zich de ramsj-afdeling met veel prachtige literatuur voor weinig geld.

De boekhandel wordt met z'n zevenen gerund:
Julius - Eigenaar - Literatuur & economie
Wouter & Marianne - Ramsj & filosofie
Sanne - Engels- en Spaanstalige literatuur
Mira - (Engelse) Literatuur
Jolanda - Klassieke muziek
Fien - Nederlandse literatuur

Wij zijn trots op onze zelfstandigheid. Elk boek wordt door onszelf uitgezocht. Geen lid zijn wij van een inkooporganisatie, zoals Libris of Bruna. Wij hopen dat nog vele jaren zo te houden...


Contactformulier