30 jaar onafhankelijk in boeken


Studenten Gezondsheidszorgpsychologie / in samenwerking met HALO

Onderstaand vind je de boeken voor de master Gezondsheidszorgpsychologie aan de Radboud Universiteit, hier te bestellen met studentenkorting. De korting wordt verrekend in de winkelwagen bij gebruik van de kortingscode - te krijgen bij je studievereniging.

Met jouw kortingscode krijg je tot 10% korting op je studieboeken. Bovendien krijg je in de boekhandel 10% korting op alle voorradige Engelstalige boeken! Je profiteert dus niet alleen met je studieboeken.

De boeken die je kunt bestellen, zijn gecontroleerd door je opleiding. Je weet dus zeker dat je de goede boeken bestelt.

De boeken worden door heel Nederland bij jou gratis thuisbezorgd door Velocity Fietskoeriers - snel & milieuvriendelijk. Wij zorgen ervoor dat je je boeken in huis hebt voor de start van de colleges en dat je een track & trace krijgt om je pakket te volgen. Indien de boeken voorradig zijn heb je ze binnen enkele dagen in huis. Ook kun je de boeken natuurlijk afhalen in onze boekhandel in het centrum van Nijmegen!

Mocht je vragen hebben over je bestelling of over de boeken, neem dan gerust contact op met ons, het liefst per mail. Zo kunnen wij je het best van een antwoord voorzien!