30 jaar onafhankelijk in boeken


Studenten Filosofie en Philosophy, Politics and Society / in samenwerking met F.C. Sophia

Onderstaand vind je de boeken voor de studie Filosofie aan de Radboud Universiteit, hier te bestellen met studentenkorting. Alleen van toepassing onder vertoning van geldige studentenpas.

Onderstaand vind je de boeken voor de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit, hier te bestellen met studentenkorting.  De korting wordt verrekend in de winkelwagen bij gebruik van de kortingscode - te verkrijgen via de faculteit.

Met jouw kortingscode krijg je tot 10% korting op je studieboeken. Bovendien krijg je in de boekhandel 10% korting op alle voorradige Engelstalige boeken! Je profiteert dus niet alleen met je studieboeken.

De boeken die je hieronder kunt bestellen, zijn gecontroleerd door je opleiding. Je weet dus zeker dat je de goede boeken bestelt.

De boeken worden door heel Nederland bij jou gratis thuisbezorgd door Velocity Fietskoeriers - snel & milieuvriendelijk. Wij zorgen ervoor dat je je boeken in huis hebt voor de start van de colleges en dat je een track & trace krijgt om je pakket te volgen. Indien de boeken voorradig zijn heb je ze binnen enkele dagen in huis. Ook kun je de boeken natuurlijk afhalen in onze boekhandel in het centrum van Nijmegen!

Mocht je vragen hebben over je bestelling neem dan gerust contact op met ons, het liefst per mail. Zo kunnen wij je het best van een antwoord voorzien!

Wat heet wetenschap? € 27,50
A. Chalmers
Metafysica € 34,90
Gert-Jan van der Heiden
Knowledge: A Very Short Introduction € 12,50
Nagel, Jennifer (Associate Professor of Philosophy at the University of Toronto)
Philosophy of mind, brain and behaviour € 44,90
Marc Slors-Leon de Bruin-Derek Strijbos
Caliban And The Witch € 14,95
Silvia Federici
One-Dimensional Man € 20,39
Marcuse, Herbert
Capital € 6,99
Karl Marx
Philosophy Of Science: Very Short Introduction € 12,50
Samir (professor Of Philosophy Of Science Okasha
Evidence-based Policy € 28,95
Nancy (professor Of Philosophy Cartwright-Jeremy ( Hardie