Boeken | Books | Bücher | Livres

De Sportfotobijbel


Nederlands | 19-07-2022 | 136 pagina's

€ 25,00


    Te bestellen bij leverancier   Gratis bezorging vanaf € 20,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Korte beschrijving/Annotatie

Ontdek hoe je de mooiste sportfoto's maakt met deze 101 eenvoudige praktische tips. Inclusief toegang tot online fotografiecursussen.


Tekst achterflap

Een sportfoto maken is een vak apart. Je komt thuis van een sportwedstrijd en bijna al je foto's zijn onscherp. Het plezier in je het maken van sportfoto's is zo snel weg. Bij de volgende wedstrijd blijft je camera thuis. Dat is natuurlijk niet wat je wilt. Je wilt juist een mooie foto van je zoon of dochter in actie! Een foto waarop je juist dat mooie belangrijke moment vastlegt en waarop ze jaren later nog trots terug kunnen kijken. In dit boek geeft sportfotograaf Nico Delmeire je eenvoudige, praktische tips waardoor je perfecte sportfoto’s kunt maken onder alle omstandigheden. De Sportfotobijbel Je ontdekt bijvoorbeeld: * Hoe je die ene actie perfect scherp in beeld krijgt, ook als je in een donkere hal fotografeert * Wat de beste plek is om de foto te maken die geen van de andere fotografen heeft * Hoe je zowel binnen als buiten beweging kunt bevriezen, zodat je het juiste moment pakt * Hoe je emotie vastlegt, zodat je niet thuis komt met een kiekje * Creatieve tips waarmee je van een sportfoto een andere dimensie kunt geven * Hoe je -ondanks dat je bij sport nooit weet wat er gebeurt- toch dat plaatje maakt wat je vooraf in gedachten had Met dit boek wil ik je inspireren om met plezier prachtige sportfoto's te maken. Niet met lange technische verhalen, maar met 101 praktische en eenvoudige voorbeelden. Bij dit boek ontvang je ook gratis een maand lang toegang tot meer dan 100 online cursussen over fotografie, creativiteit en nabewerking.


Biografie

Nico is sportfotograaf met jarenlange internationale ervaring als sportfotograaf. Hij helpt andere sportfotografen om betere foto’s te maken. Als coach geeft hij 1 op 1 uitleg over hoe anderen ook op de hoogste trede kunnen komen in de sportfotografie. Zijn jarenlange ervaring en zijn open creatieve blik zorgen voor een nieuwe dimensie in de sportfotografie.


Inhoudsopgave

- Tips voor instellingen bij sportfoto's - Wat neem ik mee als sportfotograaf - Altijd scherpe foto's - Tips voor de weersomstandigheden - Tips voor compositie - Focus op jouw fotografie - Waar kun je het beste gaan zitten - Selecteren en nabewerken - Alternatieve sportfotografieDetails

  ISBN :9789492325075
  Auteur: 
  Uitgever :Vrije Uitgevers, De
  Publicatiedatum :  19-07-2022
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :168 mm
  Breedte :225 mm
  Dikte :13 mm
  Gewicht :400 gr
  Status :Te bestellen bij leverancier
  Aantal pagina's :136
  Reeks :  Fotobijbels