30 jaar onafhankelijk in boeken

Verslingerd aan trailrunning


Nederlands | 26-03-2024 | 174 pagina's

9789464894875

Hardback


€ 25,99


 Voorraad

   common.Available, delivery in 5-6 days

   Verzendkosten € 4,95 | Gratis bezorging vanaf € 30,-

   Gratis ingepakt!
Korte beschrijving/Annotatie

Verslingerd aan trailrunning ontstond de droom om te finishen in ’s werelds bekendste ultratrail. Of was ik daar te oud voor en was die wedstrijd alleen voor ware atleten weggelegd?

Tekst achterflap

Als wat rennen op de weg plaats maakt voor uren hardlopen door bossen, over heuvels en in de bergen, gaan mannen zich van jongens onderscheiden! Een lichaam dat ouder wordt, bepaalt niet of je in een ultratrail finisht. Je eigen motivatie en doorzettingsvermogen zijn de belangrijkste pijlers. Ik ondervond tegenslagen, ervaarde afzien en richtte me op elementen waar ik wel invloed op had. Daarbij kwam ik steeds een stapje dichter bij mijn droom. Dit alles met het spook van DNF (did not finish) in mijn kielzog. Het leidde me naar mooie plekken, liet me belanden in opmerkelijke situaties en bezorgde me bijzondere ontmoetingen. Maar ging daarmee die droom uitkomen?

Biografie

Marcel Vorstenbosch (1973) is getrouwd en trotse vader van drie dochters. Hij houdt van hardlopen en het buitenleven. Marcel maakte tien jaar geleden kennis met trailrunning, raakte verslingerd hieraan en nam deel aan wedstrijden in binnen -en buitenland. Zijn afstanden werden langer en langer. Dat ging met vallen en opstaan. Hij schreef daar nooit over en vond het allemaal maar normaal. Maar op het moment dat long COVID hem tot herstel maande, dacht hij terug aan al die jaren en vertrouwde alles aan het papier toe.

Details

EAN :9789464894875
Auteur: 
Uitgever :Boekscout
Publicatie datum :  26-03-2024
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :217 mm
Breedte :165 mm
Dikte :22 mm
Gewicht :382 gr
Status :Op voorraad bij leverancier
Aantal pagina's :174