Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love


Nederlands | 30-09-2021 | 256 pagina's

9789464040883

Paperback / softback


  Lees de eerste pagina's

€ 26,99

  VOEG TOE AAN MIJN WINKELWAGEN
 Voorraad

   Op voorraad bij leverancier

   Verzendkosten € 4,95 | Gratis bezorging vanaf € 30,-

   Gratis ingepakt!




Tekst achterflap

'Dit is de Ottolenghi-manier om iedere dag heerlijk en stressvrij te eten.' - Miljuschka Witzenhausen

Van bestsellerauteur Yotam Ottolenghi en zijn superteam van chef-koks is dit Ottolenghi unplugged: onweerstaanbare recepten voor flexibele, doordeweekse gerechten - met alle geheimen om het meeste uit je voorraadkast, koelkast en vriezer te halen. Dit is de OTK-manier om iedere dag heerlijk en stressvrij te eten.

In Shelf love neemt Yotam Ottolenghi de ingrediënten als uitgangspunt, en bouwt daar de recepten omheen. Heb je nog een blik tomaten achter in de kast staan? Maak dan geblakerde aubergine met tomaat en tahin. Een verdwaalde courgette in je koelkast? Smul van gegrilde courgettes met warme yoghurt en saffraanboter!

Voor de eerste keer verwelkomt het Ottolenghi Test Kitchen-team ons in hun creatieve ruimte. Hun gerechten bevatten alle smaak en originaliteit die we van Ottolenghi verwachten, maar bieden meer flexibiliteit om ze eigen te maken, met behulp van wat we al in onze keukenkasten kunnen vinden.

Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love in de pers:

'De recepten in Shelf love zijn eenvoudig en blinken uit in smaak.' - Foodies

'Het net verschenen Shelf Love is te tof om opzij te schuiven. Juist in deze tijden van voedselverspilling is het een aanrader. Het Ottolenghi Test Kitchen-team dook in voorraadkast en vriezer en bedacht waanzinnige gerechten' - Trouw

'Toen ik het boek eenmaal recept voor recept had uitgelezen, besefte ik dat ik alles wat erin staat zou willen proeven. Hoe knap is dat? Altijd met recepten van hoog niveau komen die je in geen enkel ander boek tegenkomt.' - Jonah Freud in Het Parool

'De recepten in Ottolenghi Test Kitchen - Shelf love zijn bedoeld voor elke dag. Ik vind ze qua niveau het meest lijken op die uit Ottolenghi's Simpel.' - lauriekoek.nl

'Dit is de Ottolenghi-manier om iedere dag heerlijk en stressvrij te eten.' - Miljuschka Witzenhausen

Biografie

Yotam Ottolenghi (Author)
Yotam Ottolenghi is chef-kok en eigenaar van verschillende in Londen gevestigde deli's en de NOPI- en ROVI-restaurants en auteur van tien meermaals bekroonde kookboeken, waaronder de everseller Simpel. Hij schrijft al meer dan dertien jaar voor de Saturday Guardian en levert regelmatig bijdragen aan de New York Times. Zijn toewijding aan het promoten van groenten, evenals ingrediënten die ooit als 'exotisch' werden beschouwd, heeft geleid tot wat sommigen ''het Ottolenghi-effect'' noemen. Dat betekent zoveel als: het creëren van een maaltijd vol kleur, smaak, overvloed en zonneschijn. Eerder woonde Yotam enkele jaren in Amsterdam, waar hij voor altijd verliefd werd op de Nederlandse kroket; nu woont hij met zijn gezin in Londen.

Noor Murad (Author)
Noor Murad is een in Bahrein geboren chef-kok wiens internationale werkervaring haar uiteindelijk in 2016 naar de Ottolenghi-keuken bracht. Sindsdien heeft ze recepten ontwikkeld voor de boeken Falastin en Flavour, en andere online Ottolenghi-publicaties. Haar Bahreinse roots hebben een sterke invloed op haar kookkunsten, waarbij Arabische, Perzische en Indiase smaken prominent aanwezig zijn in haar recepten. Noor leidt samen met Yotam het Ottolenghi Test Kitchen-team in Londen.

Details

ISBN :9789464040883
Auteur: 
Uitgever :Park Uitgevers
Vertaler : Hennie Franssen-Seebregts
Publicatiedatum :  30-09-2021
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :245 mm
Breedte :180 mm
Dikte :22 mm
Gewicht :764 gr
Status :Op voorraad bij leverancier
Aantal pagina's :256