Boeken | Books | Bücher | Livres | Gratis ingepakt voor de feestdagen!

Eindhoven Architectuur stad


Nederlands | 25-10-2019 | 128 pagina's

€ 9,99


    Te bestellen bij leverancier   Gratis bezorging vanaf € 20,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Tekst achterflap

Eindhoven, lichtstad en designstad, heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en vormt nu het centrum van een innovatie-, tech en design brainport die tot de top van de wereld behoort. Ook op architectuurgebied heeft de stad veel te bieden: van het Evoluon tot MVRDV’s poppodium De Effenaar, van Krophollers Van Abbemuseum tot de huidige grootschalige herbestemming van de Philipsfabrieken.

Deze handzame en up-to-date architectuurgids van Eindhoven toont de highlights van de stad: de nieuwste spraakmakende gebouwen, illustere iconen én de verborgen juweeltjes. Maar ook de stadsontwikkeling zelf komt aan bod, de groenste plekken in de stad en talloze weetjes en anekdotes over Eindhoven en zijn vele monumenten. Deze gids leidt langs de 100 beste gebouwen en laat daarnaast de leukste plekken van de stad zien: uitgaan en eten in een architectonische setting, Strijp als culturele en creatieve hub met het hoofdkwartier van ontwerper Piet Hein Eek.


Slogan/Promotie

> Handige kaartjes > Bezienswaardigheden, eten en drinkenDetails

  ISBN :9789462084193
  Auteur: 
  Uitgever :nai010 uitgevers/publishers
  Publicatiedatum :  25-10-2019
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :229 mm
  Breedte :132 mm
  Dikte :10 mm
  Gewicht :224 gr
  Status :Te bestellen bij leverancier
  Aantal pagina's :128
  Sleutelwoorden :  architectuur;architectuurgebied;architectuurgids;bezienswaardigheden;designstad;effenaar;eindhoven;evoluon;gebouwen;groene stad;herbestemming;lichtstad;monumenten;mvrdv;phillips;phillipsfabriek;stadsgids;stadsontwikkeling;stedenbouw;van abbenmuseum;winy maas