Het Upside Down-kookboek

Dominic Franks


Nederlands | 14-11-2025 | 208 pagina's

9789461433527

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,95

 Voorraad
   Op voorraad bij leverancier

   Verzendkosten € 4.95 | Eén euro vanaf € 30,- aan boeken

   Gratis afhalen, elke dag open!




Tekst achterflap

Hartige en zoete traybakes volgens de tarte tatin-methode Tarte Tatin is het bekendste ‘op z’n kop-gerecht’ en dat is waar het om draait in het Upside Down-kookboek. De gerechten worden in omgekeerde volgorde opgebouwd: start met suiker of vet om het kookproces te ondersteunen, voeg de ingrediënten toe en maak het af met een deeglaag. Het leukste moment is natuurlijk als je het baksel omdraait en je gasten ondersteboven staan van het resultaat! Bak spectaculaire hartige gerechten zoals jamon íberico-aspergetaartjes of taartjes met gehalveerde sjalotten & roomkaas. Maak een traybake van ananas met donkere rum of minitaartjes met peer & pruim. Start een dinertje met appetizers als chiligarnalenbaconcanapés en ‘vol au vents’ met shiitake, roomkaas & knoflook. Serveer doordeweeks een upside down spanakopita of een tatin van tomaten, feta & bieslook. Zoet en hartig; appetizers, hoofdgerechten, desserts en spektakeltaarten. Inclusief een bonushoofdstuk met bijgerechten & salades en met uiteraard een goede uitleg over de te gebruiken deegsoorten, baktechnieken en keukenequipment.

Details

EAN :9789461433527
Auteur: 
Uitgever :Good Cook B.V.
Publicatie datum :  14-11-2025
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :253 mm
Breedte :196 mm
Dikte :21 mm
Gewicht :854 gr
Status :Op voorraad bij leverancier
Aantal pagina's :208