Wraak


Nederlands | 17-04-2024 |

9789401621281

Paperback / softback


  Lees de eerste pagina's

€ 15,00

  VOEG TOE AAN MIJN WINKELWAGEN
 Voorraad

   Verzendkosten € 4,95 | Gratis bezorging vanaf € 30,-

   Gratis ingepakt!




Korte beschrijving/Annotatie

In de thriller Wraak van bestsellerauteur Charlotte Link gaat politieagente Valerie Almond na een aantal opvolgende moorden op zoek naar een meedogenloze crimineel die uit lijkt te zijn op wraak.

Tekst achterflap

In de thriller Wraak van Charlotte Link wordt in Scarborough, North Yorkshire het gruwelijk toegetakelde lichaam van een studente aangetroffen. De politie tast maandenlang in het duister, tot er nog een vrouw wordt gevonden, die op een soortgelijke manier is vermoord. Hoe zijn deze zaken aan elkaar gelinkt?

Inspecteur Valerie Almond gaat bij het tweede slachtoffer aanvankelijk uit van een familieruzie. Maar het gif dat zich binnen deze familie heeft verspreid zit diep verborgen, en gaat terug tot een ver verleden. Als Valerie doorkrijgt dat een meedogenloze crimineel nog stééds uit is op wraak, is het al bijna te laat...

Wraak is een huiveringwekkend verhaal, van de auteur van de succesvolle Kate Linville-serie. Eerder verschenen als Het andere kind.

‘Link mixt de ingrediënten moord, achtervolging, jeugdcriminaliteit en een psychopaat tot een superspannende cocktail.’ ‒ Nederlands Dagblad

‘Een zeldzame Duitse parel.’ ‒ VN Detective & Thrillergids

Biografie

Charlotte Link werd geboren in Frankfurt en is de succesvolste thrillerschrijfster van ons buurland. Haar boeken zijn internationale bestsellers. In Nederlandse vertaling verschenen eerder Leugenaar, Moordenaar, Zondaar, Minnaar en de standalone Overboord, waarvan in totaal al meer dan 40.000 exemplaren werden verkocht.

Details

ISBN :9789401621281
Auteur: 
Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
Vertaler : Gerda Wolfswinkel
Publicatiedatum :  17-04-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :140 mm
Dikte :37 mm
Gewicht :528 gr
Status :Tijdelijk in herdruk