De Nieuwe Wildkeuken

De Predetariër


Nederlands | 01-09-2025 | 296 pagina's

9789090397542

Hardback


€ 34,99

 Voorraad
   Op voorraad bij leverancier

   Verzendkosten € 4.95 | Eén euro vanaf € 30,- aan boeken

   Gratis afhalen, elke dag open!




Tekst achterflap

Dit is hét standaardwerk voor de Nieuwe Wildkeuken. De oprichters van De Predetariër, de bekendste wildhandel van Nederland, delen al hun kennis en ervaring in 125 toprecepten. Van ree-roti en loempia’s van wild zwijn tot rendang van hert en de beroemde reerug tataki: dit boek bewijst hoe veelzijdig en toegankelijk wild kan zijn. Bladzijden vol inspiratie voor zowel de beginnende thuiskok als de ervaren chef. Prachtige foto’s en duidelijke instructies maken het koken van klassieke stoofgerechten en frisse, moderne maaltijden tot een waar feest!

Inhoudsopgave

Hoe kook je met dit boek? De Predetariër Wildsoorten Recepten Basisbereidingen Snacks Mediterraans Aziatisch Midden Oosters & Afrikaans BBQ Midden- & Zuid-Amerikaans Europees en klassiek Dankwoord Register & Index Colofon

Details

EAN :9789090397542
Auteur: 
Uitgever :NBC - Uitgeverij De Predetariër
Publicatie datum :  01-09-2025
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :277 mm
Breedte :223 mm
Dikte :27 mm
Gewicht :1568 gr
Status :Op voorraad bij leverancier
Aantal pagina's :296
Keywords :  eend;gans;hert;kerst;koken;predetarier;ree;wild;wild zwijn