Boeken | Books | Bücher | Livres

De Kracht van keuze


Nederlands | 11-05-2022 | 192 pagina's

€ 21,99


    Te bestellen bij leverancier   Gratis bezorging vanaf € 20,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Korte beschrijving/Annotatie

In De kracht van keuze neemt Kelly je mee in haar leven en deelt haar kijk op thema’s als vriendschap, opvoeding, verlies en zelfvertrouwen.


Tekst achterflap

In De kracht van keuze, haar meest persoonlijke boek tot nu toe, neemt Kelly je mee in haar leven en deelt haar kijk op thema’s als vriendschap, ambitie, opvoeding, liefde, verlies en zelfvertrouwen. Het boek voelt als een goed gesprek met een vriendin: zonder voor jou te bepalen wat je moet doen, geeft Kelly je inzichten om ook in jouw leven de juiste keuzes te maken, de keuzes die bij jou passen, en zo de regie terug te pakken op allerlei vlakken.


Recensie/Quote

De kracht van keuze richt zich vooral op jonge, moderne vrouwen, met bijbehorende taal als: „Communicatie is daarin key. Ik ben best wel een flatliner.” Dat neemt niet weg dat Weekers soepel kan schrijven. En dat dit boek soms aangenaam nuchter is. Iets dat je niet van elk zelfhulpboek kunt zeggen.


Biografie

Kelly Weekers (1989) is ondernemer, schrijfster en business coach. Met haar bestsellers De Kracht van Keuze en de Happy Life reeks verkocht ze meer dan 200.000 boeken. Ze runt twee ondernemingen, Moonshot Coaching en Moonshot Publishing en helpt vanuit daar duizenden mensen het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen.


Inhoudsopgave

Voorwoord Opvoeding Mindset Zelfvertrouwen Liefde Vriendschap Moederschap Ambitie Verlies Dankbaarheid Dankwoord LiteratuurlijstDetails

  ISBN :9789090359830
  Auteur: 
  Uitgever :Moonshot Publishing
  Publicatiedatum :  11-05-2022
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :125 mm
  Breedte :199 mm
  Dikte :17 mm
  Gewicht :238 gr
  Status :Te bestellen bij leverancier
  Aantal pagina's :192
  Sleutelwoorden :  zelfvertrouwen liefde vriendschap mindset