Boeken | Books | Bücher | Livres

Dagboek DBS


Nederlands | 08-07-2022 |

€ 19,95


    Te bestellen bij leverancier   Gratis bezorging vanaf € 20,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Beschrijving

DBS (Deep Brain Stimulation) is een geavanceerde behandeling voor gevorderde parkinson. Niet een genezende behandeling, maar een die de verschijnselen bestrijdt. Een ingrijpende behandeling, omdat je er een hersenoperatie voor moet ondergaan. In Dagboek DBS delen mensen met parkinson hun ervaringen met DBS. Ook komen zorgprofessionals aan het worod die veel van DBS afweten.

Monique Berkelmans (1958) en Corine van Esch (1956), de auteurs van dit boek, zijn vriendinnen en lotgenoten. Ze delen hun liefde voor taal en schrijven, en hebben een journalistieke achtergrond. Monique runde haar eigen tekstbureau, Comquest Tekstproducties, Corine was onder meer docent op de Fontys Hogeschool voor Journalistiek. Ze leerden elkaar kennen bij de redactie voor het patiëntenblad van de Parkinson Vereniging, waar Corine voor schreef en Monique destijds hoofdredacteur was.

Dagboek DBS is een boek is gewonemensentaal voor wie op de een of andere manier betrokken is bij de ziekte van Parkinson of er iets over wil lezen, maar niet meteen zin heeft in al te zware kost, al zijn de ervaringen die in dit boek worden gedeeld stuk voor stuk indrukwekkend.Details

  ISBN :9789083173245
  Auteur: 
  Uitgever :Uitgeverij Abessijn
  Publicatiedatum :  08-07-2022
  Uitvoering :Hardback
  Taal :Nederlands
  Status :Te bestellen bij leverancier