Boeken | Books | Bücher | Livres

Omdenken op het werk


Nederlands | 26-08-2022 | 64 pagina's

€ 5,00


    Te bestellen bij leverancier   Gratis bezorging vanaf € 20,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Tekst achterflap

Het wordt tijd dat we werk gaan omdenken. Want waarom werken wij eigenlijk? En waarom spelen we op ons werk vaak een rol? Waarom timmeren we alles dicht met eindeloze regelgeving en maken onze ‘oplossingen’ de problemen alleen maar erger? Waarom gedraagt de één zich op het werk als kleuter en de ander als een bully? We werken in een wereld van druk-druk-druk, stress en burn-out en er is veel onderling wantrouwen tussen werkgevers en werknemers. Dat bracht Berthold Gunster bij de belangrijke vraag: hoe zouden we deze problemen op het werk kunnen omdenken?

Als aanvulling op de reeks met de succesvolle boekjes Omdenken, Omdenken in communicatie en Omdenken in opvoeding, duiken we nu in het anders aanpakken van al het gedoe op het werk.

Berthold Gunster onderzoekt de verwachtingen die we hebben omtrent werk. Ook houdt hij de lezer een spiegel voor en laat zien dat we allemaal last hebben van een oplossingsreflex waarmee we problemen juist vastdenken: van een probleem een ramp maken.

Maar hij behandelt uiteraard ook: hoe dan wel? Aan de hand van vele voorbeelden laat hij zien hoe je op het werk kunt omdenken. Hoe je van een probleem een nieuwe mogelijkheid kunt maken.Details

  ISBN :9789083168906
  Auteur: 
  Uitgever :Omdenken B.V.
  Publicatiedatum :  26-08-2022
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :122 mm
  Breedte :164 mm
  Dikte :8 mm
  Gewicht :99 gr
  Status :Te bestellen bij leverancier
  Aantal pagina's :64