Nanban
Tim Anderson
Nederlands | 01-02-2016 | 256 pagina's
9789059566606
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 12,50
Verzendkosten € 4.95 | Eén euro vanaf € 30,- aan boeken
Gratis afhalen, elke dag open!
Tekst achterflap
Verwarmende gerechten uit de moderne Japanse keuken.
'Nanban' staat vol hartige en pittige gerechten die naar meer smaken. Denk aan een kom ramen die bol staat van texturen en smaken, umamirijke, pittige gyoza of smeltend zachte broodjes buikspek. In dit boek geeft Tim Anderson ons het beste van Zuid-Japans streetfood: Saseboburger tot drie recepten voor gefrituurde kip. De recepten variëren van makkelijk tot meer uitdagend. Anderson geeft bovendien veel informatie over de Japanse ingrediënten en hun verkrijgbaarheid en vertelt hoe je ze kunt vervangen als je ze niet kunt vinden.
'Nanban' betekent in het Japans 'Zuidbarbaars' en het was de bijnaam van de eerste Europese kolonisten in Japan. De titel past goed bij Tim Anderson, die door zijn passie voor het nemen van risico's en Japans streetfood de Britse tv-show Masterchef won met een hamburgerrecept. Nanban typeert ook alles wat zo lekker is aan de recepten in dit boek: gedurfde smaken, stevige gerechten en ongeraffineerde heerlijkheid.
Details
EAN : | 9789059566606 |
Uitgever : | Fontaine Uitgevers B.V. |
Vertaler : | Aniek Njiokiktjien |
Publicatie datum : | 01-02-2016 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 297 mm |
Breedte : | 177 mm |
Dikte : | 30 mm |
Gewicht : | 1200 gr |
Status : | Op voorraad bij leverancier |
Aantal pagina's : | 256 |