Nanban

Tim Anderson


Nederlands | 01-02-2016 | 256 pagina's

9789059566606

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 12,50

 Voorraad
   Op voorraad bij leverancier

   Verzendkosten € 4.95 | Eén euro vanaf € 30,- aan boeken

   Gratis afhalen, elke dag open!




Tekst achterflap

Verwarmende gerechten uit de moderne Japanse keuken.

'Nanban' staat vol hartige en pittige gerechten die naar meer smaken. Denk aan een kom ramen die bol staat van texturen en smaken, umamirijke, pittige gyoza of smeltend zachte broodjes buikspek. In dit boek geeft Tim Anderson ons het beste van Zuid-Japans streetfood: Saseboburger tot drie recepten voor gefrituurde kip. De recepten variëren van makkelijk tot meer uitdagend. Anderson geeft bovendien veel informatie over de Japanse ingrediënten en hun verkrijgbaarheid en vertelt hoe je ze kunt vervangen als je ze niet kunt vinden.

'Nanban' betekent in het Japans 'Zuidbarbaars' en het was de bijnaam van de eerste Europese kolonisten in Japan. De titel past goed bij Tim Anderson, die door zijn passie voor het nemen van risico's en Japans streetfood de Britse tv-show Masterchef won met een hamburgerrecept. Nanban typeert ook alles wat zo lekker is aan de recepten in dit boek: gedurfde smaken, stevige gerechten en ongeraffineerde heerlijkheid.

Details

EAN :9789059566606
Auteur: 
Uitgever :Fontaine Uitgevers B.V.
Vertaler : Aniek Njiokiktjien
Publicatie datum :  01-02-2016
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :297 mm
Breedte :177 mm
Dikte :30 mm
Gewicht :1200 gr
Status :Op voorraad bij leverancier
Aantal pagina's :256