Over inpakken
Meneer Wateetons-Rene Zanderink
Nederlands | 15-05-2020 | 192 pagina's
9789059565517
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 12,50
Verzendkosten € 4.95 | Eén euro vanaf € 30,- aan boeken
Gratis afhalen, elke dag open!
Tekst achterflap
In Over inpakken, leren culinaire auteurs René Zanderink en Meneer Wateetons je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken. Over inpakken, laat je zien hoe je aroma's en smaken kunt creëren en behouden door je eten in te pakken in klei, bladeren, groente, zout, hout en zelfs dierlijke materialen en de aarde zelf.
Naast talloze recepten zoals parelhoen in blauwaderkool, zeebaars in zoutkorst, fazant in Drentse leem en een Amerikaanse clam bake bevat Over inpakken, ook talloze how-to's voor het maken van een grondoven en het in elkaar timmeren van een hooikist. Met een goede leverancier en een gewone oven in de keuken kan iedere lezer de recepten zelf uitvoeren en ervaren hoe belangrijk het is om de geuren en smaken in het gerecht te behouden.
Biografie
Meneer Wateetons is foodwriter en schreef meer dan acht boeken, die vaak worden omschreven als zeer compleet, diepgravend en hilarisch. Als zelfstandig werkend kok én gepromoveerde wetenschapper is hij onderzoekend en sceptisch van aard en hij schept er genoegen in culinaire mythes met de grond gelijk te maken. Zijn boeken en andere stukken kenmerken zich door een gedegen wetenschappelijke onderbouwing, een humoristische schrijfstijl en een onverwoestbare can-do-attitude.
Details
EAN : | 9789059565517 |
Uitgever : | Park Uitgevers |
Publicatie datum : | 15-05-2020 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 246 mm |
Breedte : | 197 mm |
Dikte : | 30 mm |
Gewicht : | 1145 gr |
Status : | Op voorraad bij leverancier |
Aantal pagina's : | 192 |