Vis van de plank

Bart van Olphen


Nederlands | 16-01-2025 | 176 pagina's

9789048875290

Hardback


€ 25,00

 Voorraad
   Op voorraad bij leverancier

   Verzendkosten € 4.95 | Eén euro vanaf € 30,- aan boeken

   Gratis afhalen, elke dag open!




Korte beschrijving/Annotatie

Pick, mix & serveer

Tekst achterflap

Met Vis van de Plank laat visexpert Bart van Olphen zien hoe veelzijdig, verrassend en lekker vis uit blik kan zijn. Dit boek is jouw geheime wapen om in no time spectaculaire visplanken te maken die elke tafel omtoveren tot een feestje. Van zonnige picknicks en bruisende borrelavonden tot een feestelijke kersttafel en een mediterrane avond met vrienden - Bart neemt je mee in de wereld van vis uit blik, dé basis voor spannende, creatieve combinaties.

Biografie

Bart van Olphen is als culinair vis-expert voorvechter van duurzaam gevangen vis. Zijn eerste kookboek 'Fish Tales' werd onderscheiden met een Gourmand Award. Ook schreef hij 'Het Nederlands viskookboek' en de bestsellers 'Visbijbel' en 'Vis uit blik'. Bart werkt samen met Jamie Oliver voor diens FoodTube-kanaal en heeft onder de naam Bart's Fish Tales een eigen succesvol YouTube-kanaal. Op Instagram zendt hij 's werelds kortste kookshow uit.

Details

EAN :9789048875290
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  16-01-2025
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :227 mm
Breedte :167 mm
Dikte :21 mm
Gewicht :584 gr
Status :Op voorraad bij leverancier
Aantal pagina's :176
Keywords :  borrel;borrelen;borrelplank;conserveermethoden;creatieve gerechten;culinair expert;duurzame visserij;eenvoudige bereidingen;feestelijke presentaties;ingrediënten;kookaccessoires;kookbenodigdheden;kookboek;kookcultuur;kookervaringen;kookgeheimen;kookgereedschap;kookgeschiedenis;kookinnovaties;kookinspiratie;kookinstructies;kookkruiden;kookkunst;kookliefhebbers;kookmarinades;kookmethoden;kookoliën;kookpassie;kookplezier;kooksauzen;kookstijlen;kooktechnieken;kooktips;kooktradities;kooktrends;kookvaardigheden;maaltijdideeën;smaakvolle combinaties;specerijen;vis;visconserven;visliefhebbers