Ontmoet Paolo Cognetti: zondag 17 maart bij Boekhandel Roelants!

Inmaak- en fermenteerbijbel


Nederlands | 06-10-2023 | 496 pagina's

9789048866489

Hardback


  Lees de eerste pagina's

€ 34,99

  VOEG TOE AAN MIJN WINKELWAGEN
 Voorraad

   Op voorraad bij leverancier

   Verzendkosten € 4,95 | Gratis bezorging vanaf € 30,-

   Gratis ingepakt!




Korte beschrijving/Annotatie

Hét naslagwerk voor iedereen die alles over inmaken en fermenteren wil weten.

Tekst achterflap

Van snelle komkommerpickle tot uitjes op vijgenazijn en van chili-jam tot vlierbloesemkefir; in Inmaak- en Fermenteerbijbel van Simone van Thull vind je meer dan 230 recepten om groenten en fruit in te maken en te fermenteren. Natuurlijk ontbreken ook de condimenten en drankjes niet. De recepten zijn ingedeeld op conserveertechniek. Leer de verschillende bereidingsmethoden aan de hand van heldere theorie en stap-voor-stap-uitleg. Ieder recept geeft meerdere serveertips en enkele vervolgrecepten, zodat je direct van je knapperige zuurtjes kunt genieten. Tover kolen, knollen, wortels en augurken om tot ware smaakbommen!

Biografie

Simone van Thull is eigenaresse van de winkel Thull's Deli, met twee vestigingen in Amsterdam. Thull's Deli is dé plek waar je terecht kunt voor heerlijke ingemaakte groenten, gefermenteerde pickles, waterkefir of kombucha. Inmiddels is er ook een eigen productlijn op de markt en levert ze bovendien veelvuldig aan restaurants. Simone heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in de horeca en een ongekende passie voor koken.

Details

ISBN :9789048866489
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum :  06-10-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :218 mm
Breedte :164 mm
Dikte :43 mm
Gewicht :1246 gr
Status :Op voorraad bij leverancier
Aantal pagina's :496
Reeks :  Kookbijbels
Sleutelwoorden :  appels;augurken;azijn;azijnzuur;bacteriële cultuur;bacteriën;boerenkool;bonen;brouwvat;chutney;citroenen;conserveren;fermentatiepot;fermenteren;gefermenteerd;gemberbier;gist;inmaakkruiden;inmaken;jam;jampot;kefir;kersen;ketchup;kimchi;kombucha;kombuis;komkommer;kool;marmelade;melkzuur;pekel;peperkorrels;peperoncini;pickles;potten;probiotica.;rijstwijn;rode biet;rode uien;rodekool;sauerkraut;siroop;tempeh;weckpot;wortelen;yogurt;zoetzuur;zuurdesem;zuurkool