Memmisj
Jonah Freud
Nederlands | 15-09-2022 | 256 pagina's
9789048861804
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 35,00 € 15,00
Verzendkosten € 4.95 | Eén euro vanaf € 30,- aan boeken
Gratis afhalen, elke dag open!
Korte beschrijving/Annotatie
De Joodse wereldkeuken volgens Jonah Freud
Tekst achterflap
Hoe ziet een seideravond eruit in Australië en wat zetten ze op tafel in Zuid-Afrika? Wat wordt gegeten tijdens de sabbat in Rio, op de Antillen en in Rome? En niet te vergeten: hoe bereiden ze in alle uithoeken van de wereld hun kippensoep? Met deze belangstelling ben ik gaan kijken naar de Joodse keuken wereldwijd; naar de zes continenten en wat de Joodse bevolking daar eet. Joden leven immers verspreid over de hele wereld, maar veel mensen weten niet dat in landen als Ethiopië, Suriname en Brazilië grote Joodse gemeenschappen leven, met elk hun eigen gerechten.
Biografie
Jonah Freud is kookboekauteur, schrijft kookboekrecensies voor Het Parool en is eigenaar van de Kookboekhandel in Amsterdam. Ook geeft ze zelf kookboeken uit, waaronder de bestseller De banketbakker van Cees Holtkamp. Bij Carrera Culinair verscheen in 2021 onder haar redactie Altijd zondag, het langverwachte standaardwerk van Wil Demandt.
Details
EAN : | 9789048861804 |
Uitgever : | Overamstel Uitgevers |
Publicatie datum : | 15-09-2022 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 265 mm |
Breedte : | 192 mm |
Dikte : | 28 mm |
Gewicht : | 1045 gr |
Status : | Op voorraad bij leverancier |
Aantal pagina's : | 256 |