Stoofbijbel
Julius Jaspers
Nederlands | 18-01-2024 | 432 pagina's
9789048847068
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 34,99
Verzendkosten € 4.95 | Eén euro vanaf € 30,- aan boeken
Gratis afhalen, elke dag open!
Tekst achterflap
Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber
Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.
Meer dan 150 stoofrecepten
Heldere how-to's en technieken
Duidelijke stap-voor-stapfoto's
Uitleg van benodigdheden en -begrippen
'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'
Biografie
Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.
Details
EAN : | 9789048847068 |
Uitgever : | Overamstel Uitgevers |
Publicatie datum : | 18-01-2024 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 217 mm |
Breedte : | 163 mm |
Dikte : | 42 mm |
Gewicht : | 1119 gr |
Status : | Op voorraad bij leverancier |
Aantal pagina's : | 432 |
Keywords : | julius jaspers;kookboek;recepten;stoof;stoofvlees;stoven |