Pastabijbel

Roberta Pagnier-Lotje Deelman


Nederlands | 05-03-2025 | 448 pagina's

9789048836901

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 34,99

 Voorraad
   Op voorraad bij leverancier

   Verzendkosten € 4.95 | Eén euro vanaf € 30,- aan boeken

   Gratis afhalen, elke dag open!




Korte beschrijving/Annotatie

Alles wat je wilt weten over pasta

Tekst achterflap

Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.

Biografie

Roberta Pagnier (1979) maakte kennis met de Italiaanse keuken via haar Italiaanse moeder. Ze kreeg de smaak te pakken en kookt Italiaans aan de hand van herinneringen aan het smaakvolle eten van haar familie. Ze heeft altijd in de culinaire wereld gewerkt: ze maakte kookvideo's voor Het Parool en is een vaste chef bij 24Kitchen en in Carlo's TV Café op RTL4. Bovenal is Roberta dol op pasta!

Details

EAN :9789048836901
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  05-03-2025
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :218 mm
Breedte :163 mm
Dikte :43 mm
Gewicht :1148 gr
Status :Op voorraad bij leverancier
Aantal pagina's :448
Keywords :  pasta italië eten recepten kookbijbel