Artikel toegevoegd aan uw winkelwagen
Nederlands | 19-12-2023 | 320 pagina's
€ 50,00
Nog niet beschikbaar
Nog niet beschikbaar, beschikbaar op 19/12/2023
VOEG TOE AAN MIJN WINKELWAGENDe wereld lijkt aan eten ten onder te gaan. Ga maar na: met onze verspillende manier van eten, onze fixatie op vlees en zuivel, het negeren van de seizoenen en onze voorliefde voor gemaksproducten brengen we de wereld met elke hap een stukje dichter bij de afgrond. Het moet anders. En het kán ook anders. Chef-kok Emile van der Staak van twee Michelinsterrenrestaurant De Nieuwe Winkel is ervan overtuigd dat chefs daarin een voortrekkersrol kunnen spelen. Met hun ambacht en creativiteit kunnen ze mensen een weg wijzen naar een andere manier van eten. Eten dat minstens zo lekker is, maar meer in balans met alles om ons heen.
Van der Staak ontwikkelde, op basis van regelmatige oogsten uit voedselbossen, de plantaardige kookstijl en keukenfilosofie ‘botanische gastronomie’. In zijn restaurant laat hij dagelijks zien dat koken met planten geen sobere keuken hoeft te zijn. Integendeel: voedselbossen geven ons een rijkdom aan nieuwe producten. Hij maakt hierbij gebruik van nieuwe, maar ook oude technieken zoals fermenteren.
In Plant deelt hij zijn kennis en een collectie van meer dan tachtig plantaardige recepten, want zijn botanische gastronomie is niet bedoeld als de zoveelste kooktrend, maar als een nieuwe manier van denken over eten waarbij we met elke hap de aarde een stukje mooier en beter maken.
ISBN : | 9789038813417 |
Uitgever : | Singel Uitgeverijen |
Publicatiedatum : | 19-12-2023 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal : | Nederlands |
Status : | Nog niet beschikbaar |
Aantal pagina's : | 320 |
Artikel toegevoegd aan uw winkelwagen
Het artikel is momenteel niet voorradig en kan hierdoor helaas niet worden besteld.
Please choose a quantity
Second hand already in basket!
One or more prices have changed