Boeken | Books | Bücher | Livres

Van Bovens leftovers

Ruim 200 oermakkelijke recepten om verspillingsvrij het jaar door te koken

Nederlands | 20-08-2021 | 432 pagina's

€ 32,99

   Te bestellen bij leverancier   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Tekst achterflap

Sinds een aantal jaar bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazine wekelijks een seizoensrecept plus een tip om de restjes mee op te maken. Zo kookt ze zelf thuis elke dag, want Van Boven gooit nooit iets weg. Goed eten weggooien is namelijk eeuwig zonde. Van elk restje valt de volgende dag wel iets lekkers te maken, dus geeft ze voor elk recept ook een smakelijke tweede bestemming.

Haar columns en rond de 200 recepten uit haar wekelijkse rubriek zijn nu gebundeld in Van Bovens leftovers. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn, voorzien van meerdere geïllustreerde tips en info én het door haarzelf gefotografeerde gerecht. Van Boven kookt het hele jaar door: met name groente, maar ook wat vlees en vis. Uiteraard wordt er ook van alles gebakken. Kortom: een heerlijk boek met heel veel inspiratie voor dagelijkse verspillingsvrije kost.


Biografie

Yvette van Boven (Ierland, 1968) is culinair schrijver, kok, illustrator en tv-presentator. Ze schreef talloze succesvolle kookboeken – zoals Home Made, Home Sweet Home en Home Made Basics – die zijn vertaald in het Engels, Frans, Spaans en Duits. Home Made Basics won in 2020 de titel Het Gouden Kookboek, voor beste kookboek van het jaar. Naast haar boeken is Yvette ook bekend van de tv-programma’s Koken met Van Boven en De streken van Van Boven, haar wekelijkse rubriek in Libelle en Volkskrant Magazine en haar smakelijke bijdrage aan delicious. De illustraties en vormgeving van haar boeken ontwerpt Yvette zelf.Details

  ISBN :9789038809922
  Auteur: 
  Uitgever :Singel Uitgeverijen
  Publicatiedatum :  20-08-2021
  Uitvoering :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :268 mm
  Breedte :203 mm
  Dikte :40 mm
  Gewicht :1592 gr
  Status :Te bestellen bij leverancier
  Aantal pagina's :432