Boeken | Books | Bücher | Livres

Simpel & Snel

100+ recepten voor alledaagse en bijzondere momenten

Nederlands | 20-04-2021 | 208 pagina's

€ 26,99

   In herdruk   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Tekst achterflap

In Simpel & Snel vind je recepten voor bijzondere momenten, zoals feest- en verjaardagen, etentjes met vrienden, brunch en barbecue. Maar ook heerlijke recepten voor ‘gewone’ dagen waarop je lekker wil eten.
Dit boek is geïnspireerd op een van de meest gekookte rubrieken uit delicious.magazine: ‘Simpel & Snel’. De recepten van Janneke Philippi zijn haalbaar voor iedereen, ook op de dagen dat er weinig tijd is om te koken. En toch hebben deze gerechten nét die twist, waardoor het alledaagse iets bijzonders wordt. Denk aan geroosterde ricotta met lauwwarme trostomaatjes, spinaziegnocchi uit de oven of visstoof met venkel en saffraan.


Biografie

Janneke Philippi is kookboekenauteur en foodstyliste. Ook schrijft ze recepten voor veel tijdschriften. Ze heeft een maandelijkse rubriek in foodmagazine delicious. Samen met haar man, foodfotograaf en vormgever Serge Philippi, maakte Janneke meerdere kookboeken, die ook in het buitenland worden uitgegeven. Voorjaar 2019 verscheen Salade bij Nijgh Cuisine. delicious. is hét foodmagazine van Nederland, waar echte foodlovers maandelijks hun hart ophalen aan verrassende recepten, prachtige fotografie, tips & tricks om beter te kunnen koken en de laatste foodnieuwtjes.Details

  ISBN :9789038809571
  Auteur: 
  Uitgever :Singel Uitgeverijen
  Publicatiedatum :  20-04-2021
  Uitvoering :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :248 mm
  Breedte :197 mm
  Dikte :26 mm
  Gewicht :941 gr
  Status :In herdruk
  Aantal pagina's :208