Boeken | Books | Bücher | Livres | Gratis ingepakt voor de feestdagen!

Frontoffice en administratie voor tandartsassistenten


Nederlands | 22-09-2022 | 474 pagina's

€ 39,95


    Beschikbaar als print-on-demand   Gratis bezorging vanaf € 20,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Tekst achterflap

Dit studieboek is bedoeld voor studenten van de mbo-opleiding tandartsassistent. De theorie en verwerkingsopdrachten helpen je bij de communicatie met patiënten en een goede tandheelkundige administratie te voeren, zowel in de frontoffice, backoffice als aan de behandelstoel. Het leert je hoe je een patiëntenadministratie voert en hoe je declaraties correct afhandelt. Daarbij is inzicht en kennis van wet- en regelgeving noodzakelijk. Het studieboek is bedoeld voor assistenten in opleiding, maar is ook geschikt als naslagwerk voor medewerkers in de mondzorgpraktijk.

Deze vierde druk is geactualiseerd na de invoering van het nieuwe kwalificatiedossier. Het boek is uitgebreid met nog meer kennis en vaardigheden. De theorie is waar mogelijk zo veel mogelijk versimpeld en er zijn nieuwe afbeeldingen toegevoegd. Er staan veel verwerkingsopdrachten in om zelf te kunnen oefenen met de lesstof. Ten slotte is het laatste hoofdstuk over beheertaken uit dit boek verwijderd. Het boek Management, beheer en organisatie voor tandartsassistenten voorziet in de behoefte aan meer uitleg en informatie over dit thema en veel meer.

Elly Hogeveen is van oorsprong tandarts- en preventieassistent en is docent aan de opleiding tot tandartsassistent aan ROC Friese Poort in Leeuwarden. Ook is zij praktijkmanager in een tandartsenpraktijk te Grou. Maria de Vries is begonnen als tandartsassistent en is docent aan de opleiding tot tandartsassistent aan de Noorderpoort in Groningen. Tevens is zij praktijkmanager in een tandartsenpraktijk te Burgum. Beiden verzorgen een breed scala aan lessen over administratie, management, beheer & organisatie, praktijkvoering en omgangskunde.
Slogan/Promotie

Helpt je een goede tandheelkundige administratie te voeren

Up-to-date leerboek voor tandartsassistenten in opleiding

Met veel oefeningen en toetsvragen voor ieder hoofdstukDetails

  ISBN :9789036828109
  Auteur: 
  Uitgever :Springer Media B.V.
  Publicatiedatum :  22-09-2022
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :242 mm
  Breedte :172 mm
  Dikte :23 mm
  Gewicht :992 gr
  Status :Beschikbaar als print-on-demand
  Aantal pagina's :474
  Reeks :  Basiswerk AG
  Sleutelwoorden :  informatiesystemen tandarts;patiëntenadministratie;patiëntendossier;tandartspraktijk;zorgstelsel