Boeken | Books | Bücher | Livres

Alles echt gebeurd

Nederlands | 28-10-2022 | 400 pagina's

€ 24,99

   Te bestellen bij leverancier   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Korte beschrijving/Annotatie

De autobiografie van Jeroen Brouwers opgebouwd uit de autobiografische verhalen uit zijn veelomvattende en veelgeprezen oeuvre.


Tekst achterflap

In ‘Alles echt gebeurd’ van Jeroen Brouwers is daadwerkelijk alles echt gebeurd. Enig Reviaans excuus is er niet bij nodig. Alles is echt wat goed geschreven is, zodat echt gebeurd even echt ook kan zijn verzonnen. Autobiografie: zicht op zichzelf in een gebarsten spiegel, hier geflatteerd, daar geretoucheerd, hier zelfverkleinend, daar -vergrotend, geestig en vrolijk of diep serieus: ieder leven is een mythe. Jeroen Brouwers heeft steeds beweerd dat hij geen autobiografische schrijver is. Niettemin bevat zijn brede, veelzijdige oeuvre tal van passages die, waar of niet waar of allebei, gebeurtenissen uit zijn eigen leven oproepen. Deze bundel biedt een gevarieerd palet van dergelijke teksten, afkomstig uit werk van Brouwers dat niet meer courant in omloop is.


Recensie/Quote

‘Binnen het ontzagwekkende oeuvre van Brouwers is Alles echt gebeurd een hoogtepunt; veel van de teksten die in deze verzameling zijn opgenomen behoren tot het allerbeste dat Brouwers heeft geschreven.’ [waardering vijf sterren]Details

  ISBN :9789025473464
  Auteur: 
  Uitgever :Atlas Contact, Uitgeverij
  Publicatiedatum :  28-10-2022
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :213 mm
  Breedte :138 mm
  Dikte :37 mm
  Gewicht :522 gr
  Status :Te bestellen bij leverancier
  Aantal pagina's :400