Boeken | Books | Bücher | Livres

Kroon van gouden beenderen


Nederlands | 14-06-2022 | 640 pagina's

€ 25,00


   In herdruk   Gratis bezorging vanaf € 20,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Korte beschrijving/Annotatie

Het verhaal van Poppy en Casteel gaat verder in 'Kroon van gouden beenderen', het derde deel van de Blood & Ash-serie van Jennifer L. Armentrout, vol spanning, fantasy én romance.


Tekst achterflap

'Kroon van gouden beenderen' verschijnt in een prachtige limited edition met kleur-op-snee, fanart en een exclusieve boekenlegger!

Poppy heeft recht op de kroon van het koninkrijk Atlantië, maar er liggen veel obstakels op haar pad. Duistere geheimen komen aan het licht en een langvergeten kracht doet er alles aan om te voorkomen dat de kroon op Poppy’s hoofd belandt. De grootste dreiging is de Koningin van Bloed en As die haar eigen plannen smeedt. Poppy zal samen met Prins Casteel naar het land van de Goden moeten reizen om de koning te wekken. Onderweg ontdekken ze hoever ze willen gaan voor het volk, en voor elkaar.

'Kroon van gouden beenderen' is het derde deel van de bloedstollende Blood & Ash-hitserie van Jennifer L. Armentrout. Eerder verschenen in de serie 'Uit bloed en as' en 'Rijk van vlees en vuur'.Details

  ISBN :9789020543933
  Auteur: 
  Uitgever :VBK Media
  Vertaler : Jeannet Dekker
  Publicatiedatum :  14-06-2022
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :151 mm
  Breedte :227 mm
  Dikte :46 mm
  Gewicht :828 gr
  Status :In herdruk
  Aantal pagina's :640
  Reeks :  Blood and Ash