Zomervrouw

Auteur Roos Verlinden
ISBN
9789025742072
226 Pagina's
Paperback
Olga Viamentis zit midden in haar tweede echtscheiding. Ze blijkt een onmiskenbaar zwak te hebben voor de verkeerde mannen en heeft dat iedere keer opnieuw te laat door! In een beslissende fase in haar leven raakt ze verwikkeld in onverwachte complicaties en moet ze opnieuw weerstand bieden aan een foute man. Deze krachttoer heeft echter ook positieve effecten...
Dit boek verschijnt in een nieuwe reeks Nederlandse romans, bestemd voor zelfbewuste vrouwen die graag literatuur lezen, maar even graag wegdromen bij ontspannende verhalen waarin ze zichzelf kunnen herkennen.
Roos Verlinden ZOMERVROUW
Roos Verlinden versterkt met dit boek - alweer haar tiende roman - eens te meer haar reputalie als schrijfster van eigentijdse liefdesromans.
Ze was werkzaam als fysiotherapeute en als freelance vertaler/redac-teur van (para)medische literatuur voor weten-schappelijke uitgeverijen. Ze is een echt buitenmens, doet aan yoga en geniet van het lezen van proza en po e. Bovenal echter wordt ze ge rigeerd door mensen: hun verhalen, psychologie, gedrag en relaties.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [oude mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734

Books by Roelants [@Radboud]
Thomas van Aquinostraat 1A
6525 GD  Nijmegen

024-7370273