Workflowoptimalisatie voor Nikon-RAW

Auteur E. de Kam
ISBN
9789059403949
97 Pagina's
Paperback
U fotografeert graag met uw Nikon-camera; kwaliteit staat bij u voorop. Dus u maakt vanzelfsprekend foto¿s in de ¿pure¿ bestandsindeling NEF. Waarom? Dit bestandstype wijzigt nagenoeg niets aan de opname. Het geeft u alle ruimte om het beeldmateriaal achteraf te verbeteren, bijvoorbeeld de witbalans en beeldstijl in Capture NX 2, het programma van Nikon om NEF-bestanden te verwerken tot digitale foto¿s. Daarom!
Op zich is dat alleen al een goede reden om het NEF-formaat te gebruiken. Het is met voldoende kennis over de effecten van de verschillende instellingen die de camera biedt mogelijk om tot goede resultaten te komen, maar het blijft beperkt tot redelijk goed. Echte perfectie is voor niemand weggelegd wanneer u met uitsluitend de instellingen in de camera werkt zonder daar achteraf iets aan bij te stellen. Deze uitleg zal u helpen bij het maken van de keuze voor het programma dat voor u het beste werkt met de Nikon NEF-bestanden.

U leert in dit boek de best mogelijke kwaliteit uit Nikon Raw-bestanden te halen om er uiteindelijk ¿ met een hiertoe geschikt computerprogramma ¿ superfoto¿s van te maken. In dit boek is er aandacht voor Capture NX 2 van Nikon, View NX van Nikon en de Adobe-toepassingen Camera Raw, Photoshop Lightroom 2 en Photoshop CS4.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734