Wissels in beeld

Auteur Erwin de Graaf
ISBN
9789059726802
224 Pagina's
Hardcover
Wissels; in de volksmond een synoniem voor storingen en treinvertragingen, zeker na de afgelopen drie winters zitten ze in de nationale verdomhoek. Maatregelen om de prestaties, van zowel de wissels als het hele spoorsysteem, te verbeteren zijn genomen of in voorbereiding.

Desondanks is het wissel een interessant stuk techniek waar in het Nederlands nog maar weinig over geschreven is. 'Wissels in beeld' poogt hierin verandering te brengen met een uitgebreide beschrijving van de technische aspecten. Onderwerpen zoals de verschillende verschijningsvormen, onderdelen waaruit zij bestaan, geometrie en levensfasen van productie tot sloop komen uitgebreid aan bod. Als vreemde eend in de bijt is als laatste een hoofdstuk "compensatie-systemen en brugovergangen" opgenomen.

'Wissels in beeld' staat met beide benen op de grond en beperkt zich tot de bewezen technieken zoals deze algemeen toegepast worden. 'Wissels in beeld' kan zowel dienen als studieboek of als naslagwerk en is in ruime mate voorzien van kleurenfoto's en figuren ter ondersteuning van de teksten.

Erwin de Graaf is als specialist werkzaam bij ARCADIS, divisie Mobiliteit, Marktgroep Rail. Zijn werkzaamheden beslaan het vakgebied bovenbouwconstructies, het spoor, inclusief spoorstaven dwarsliggers, ballastbed, wissels, en overwegen.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [oude mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734

Books by Roelants [@Radboud]
Thomas van Aquinostraat 1A
6525 GD  Nijmegen

024-7370273