wijnverhalen De Wijngek

Auteur Hans Melissen
ISBN
9789077700044
120 Pagina's
Paperback
De Wijngek van Hans Melissen

De Wijngek: een nieuwe wijnverhalenbundel van Hans Melissen
Winkelprijs: ¿10,--
¿Wijn is een excuus om een mooi verhaal te vertellen,¿ zegt de schrijver van De Wijngek, Hans Melissen
Ook in deze bundel korte verhalen gaat Hans Melissen door in de traditie van zijn debuut Château Poeha, waarin de wijnwereld met een knipoog wordt bekeken. De verhalen zijn vol humor en hilariteit, maar ook met grote liefde voor mens en natuur geschreven.
De waanzin en blabla rondom wijn wordt op geestige wijze doorgeprikt.
Dat Melissen¿s verhalen aanslaan blijkt wel uit de oplagecijfers van zijn vorige boeken (meer dan 250.000), die het voornamelijk van de mondreclame moeten hebben.
Zijn boeken verschijnen niet alleen in het traditionele boekenkanaal maar in allerlei nichemarkten. Tegenwoordig vanzelfsprekend ook via zijn eigen website www.melissen.tv en de www.dewijngek.nl
Scenarioschrijver en regisseur Hans Melissen, heeft nu definitief met het film- en televisiewezen gebroken en zich geheel toegelegd op het uitgeven van zijn eigen boeken.
Eerder verschenen werk: Château Poeha (2003), Vloeibare Liefde (2004), Verhalen met een slok op (2005), Wijnen met een lange Neus (2006), Kom Vul de Glazen (gedichten) 2007), Fransen kunnen niet koken en hebben Geen Verstand van Wijn / Over Rare Druiven en Vrolijke Fransen 2008, Het Festijn van Kaas & Wijn (2009), Het Festijn van Vlees & Wijn (2010)
Melissen werkte met regisseurs als Bert Haanstra, Fons Rademakers, Frans Weiss en Ben Sombogaart. Regisseerde zelf vele films en tv- programma¿s waarvan de bekendste De Stoel en Villa Felderhof waren.
De verhalen zijn zo gecomponeerd dat je goed merkt dat Melissen scenarioschrijver is. Ze kennen bijna allemaal verrassende wendingen. Soms op het bizarre af. Dat maakt het ook zo leuk. Melissen weet ook goed een situatie te schetsen, waardoor menig verhaal concreet wordt voor iemand die ook maar een beetje van goede wijn houdt.¿
Gert Crum, wijnplezier.nl
Schitterende verhalen voor op reis, bij de open haard of gewoon om cadeau te geven. De Telegraaf

Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [oude mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734

Books by Roelants [@Radboud]
Thomas van Aquinostraat 1A
6525 GD  Nijmegen

024-7370273