WIJNEN*HELP, IK MOET SPREKEN BASISB

Auteur Otto Wijnen
ISBN
9789492182883
Paperback
HELP! IK MOET SPREKEN
SPRANKELEND PRESENTEREN IN 7 STAPPEN

Heb je nog maar een paar dagen om die belangrijke presentatie voor te bereiden? Deze praktische gids zorgt ervoor dat je ook in korte tijd succesvol presenteert met emotie, echtheid en energie. In 7 praktische stappen neemt Otto je aan de hand om snel tot een effectieve, sprankelende presentatie te komen. Een must voor zowel de beginnende, aarzelende als ervaren spreker.

Presentatiecoach en spreker Otto Wijnen (1968) is gefascineerd door presenteren. Met zijn fakespeech en als dagvoorzitter komt hij jaarlijks op tientallen congressen en evenementen. Het leverde hem een schat aan sprekerservaringen op en een haarscherp beeld van de valkuilen en succesfactoren van een succesvol optreden. Het stappenplan in dit boek is gebaseerd op het door hem ontwikkelde MILOE©-model.

' Verfrissend boek dat nieuwe inzichten toevoegt, zelfs voor ervaren sprekers!' Jan Jacobs
Tekstschrijver en eventjournalist o.a. bij Events.nl

' Een gids die zich laat lezen als een verhaal, vol met frameworks, tips en voorbeelden die geen ruimte laten voor twijfel over het belang en de kunst van spreken in het openbaar.'
' Als internationaal spreker beschouw ik Otto's inzichten en handreikingen buitengewoon praktisch en van onschatbare waarde voor iedereen, op elk niveau van spreken. Maak dus gebruik van de hulp die de schrijver je biedt in deze goeie gids!'
Itzik Amiel
Bestseller auteur van "The Attention Switch", internationaal spreker, wereldwijde autoriteit op het gebied van 'Networking & Relations Capital', oprichter en CEO van Power Networking Academy en de EyeRon Groep.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734