Wat geloven wij? Wat geloven christenen?

Auteur M. Guite
ISBN
9789061006091
143 Pagina's
Paperback
Ik geef jullie een nieuw gebod: heb elkaar lief. Zoals ik jullie heb liefgehad, zo moeten jullie elkaar liefhebben.(Joh. 13:34)
Het christendom groeide uit van een kleine sekte binnen het judaïsme tot een van de belangrijkste wereldgodsdiensten. Wat begon als een klein groepje mensen met een gezamenlijke achtergrond, is nu een beweging die zich uitstrekt over uiteenlopende landen en culturen. Daardoor is een verbazingwekkende verscheidenheid ontstaan van manieren waarop men het christelijk geloof praktiseert en interpreteert.
Dit neemt niet weg dat alle christenen een geloof delen dat geïnspireerd is door het leven en de leer van een timmermanszoon uit Nazareth. Hoe komt dat? Malcolm Guite laat zien hoe Jezus zelf liefde beschouwde als een essentieel element van zowel de christelijk geloofsbeleving als het dagelijks leven.
MALCOLM GUITE is geestelijk verzorger aan het Girton College in Cambridge, hij doceert aan de Cambridge Federation of Theological Colleges, en is dichter en zanger/tekstschrijver van de band Mystery Train.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [oude mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734

Books by Roelants [@Radboud]
Thomas van Aquinostraat 1A
6525 GD  Nijmegen

024-7370273