Vrouw zoekt berg om tegenop te zien

Auteur Noelle Hancock
ISBN
9789400500075
Maak kennis met de ongelooflijk grappige en charmante Noelle Hancock, die op 29-jarige leeftijd haar goedverdiende baan als gossip-blogger kwijtraakte. Op zoek naar een nieuwe uitdaging komt ze per toeval de quote van Eleanor Roosevelt tegen: ¿Doe elke dag één ding waar je bang voor bent.¿
Deze quote doet Noelle beseffen dat ze van een ambitieuze en enthousiaste vrouw veranderd is in een angstig, twijfelend persoon. Ze besluit Eleanors advies op te volgen door een jaar lang elke dag iets te doen waar ze bang voor is. Duiken met haaien, karaoken, haar exen opzoeken, een trapezecursus, de Kilimanjaro beklimmen: haar hilarische en soms aangrijpende avonturen leren haar wie ze is en waartoe ze allemaal in staat is ¿ lessen waar we allemaal wat van kunnen leren.

Noelle Hancock (1979), geboren en getogen in Houston, Texas, studeerde in 2002 af aan Yale. Na haar studie werkte ze voor de New York Observer en de entertainmentblog van US Weekly. Ook schreef ze artikelen voor onder andere Rolling Stone, New York Post, Cosmopolitan en Marie Claire. Noelle woont in New York met haar twee parkieten Jesus & Stuart.

Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734