VOS*GOEDE LEZER WORDT BEGRIJPEND. EEN GOEDE

Auteur Johanna de Vos
ISBN
9789048432172
256 Pagina's
Paperback
Vanaf het begin van deze automatische geschriften is er duidelijk gemaakt dat al het geschrevene moest wachten totdat er een opdracht zou komen tot een volgorde van werken. Het volgende is geschied. De geschriften zijn op datum bewaard, de enigszins privé gevoelige geschriften werden later tussengevoegd als de belangrijkheid verminderde. Soms weer teruggelegd, daar waar zij behoren te liggen.

In november 2007 werd bekendgemaakt de stukken op "volgorde" neer te leggen en te wachten totdat de volgende opdracht wordt gegeven. Duidelijk is nu waarom deze geschriften zo precies op datum en uur liggen. Er was reeds te kennen gegeven dat de techniek tot hulp zou dienen.

Eén jaar later kwam de opdracht het geheel - maar absoluut bij het begin te beginnen - in een spurt in de computer te verwerken. De mededeling werd erbij gegeven dat er zeer veel vraag naar zal komen en de verwerking van elf jaren automatisch schrift vraagt niet te noemen aantal uren aan tijd.

Ik kan u verzekeren dat ik volledig aan de opdracht heb voldaan. Ik kan u verzekeren dat het grootste plezier bij mij ligt. Ik kan u verzekeren dat ook u hiervan zeer veel zal leren, ook al zijn de lessen soms cryptisch.

Ik kan u verzekeren dat de uitgegeven boeken J.R.E. en Waarom luisteren jullie nu niet naar ons los staan van bovengenoemde boeken. Immers genoemde boeken zijn van overleden kinderen en dit boek is gedicteerd door Gidsen. Voor hun namen kunt u de Wie is Wie-lijst consulteren.
€ 19,95
Op voorraad
-
+
E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [oude mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734

Books by Roelants [@Radboud]
Thomas van Aquinostraat 1A
6525 GD  Nijmegen

024-7370273