VERVUURT*PROFESSIONAL EN DE MANAGER IN DIALOOG

Auteur Mark Vervuurt
ISBN
9789024418404
117 Pagina's
Hardcover
In zorg en hulpverlening is de laatste decennia een spanningsveld ontstaan tussen het onvoorspelbare karakter van het mensenwerk en de nadruk op ‘planning en control’. Mark Vervuurt laat zien dat de professional en de manager deze spanning kunnen opheffen door hun krachten te bundelen. In dialoog laat je je als professional of manager niet meevoeren door de schijnbare tegenstelling tussen het inhoudelijke en het organisatorische perspectief. Door de dialoog komen de perspectieven van cliënt, professional en manager optimaal aan bod en wordt het geheel meer dan de som der delen.
‘De professional en de manager in dialoog’ is een inspiratiebron voor professionals en managers in de geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg en de psychosociale hulpverlening. De praktijkvoorbeelden en handvatten maken het boek direct in het werk toepasbaar.

Mathieu Weggeman: ‘De inrichting van de samenspraak van manager en professional krijgt in dit boeiende boek alle aandacht.’
Wibe Veenbaas: ‘Mark Vervuurt is erin geslaagd een praktisch werkzaam boek te schrijven vanuit een diep besef van de grotere orde waarin alle mensen en dingen een plek hebben.’

Mark Vervuurt is orthopedagoog en GZ-psycholoog. Hij werkt bij Koninklijke Kentalis en heeft ruime ervaring als professional en manager in de zorg en hulpverlening.
€ 19,75
Op voorraad
-
+
E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734