Vaarwijzer : Franse binnenwateren

Auteur Nelly Duijndam
ISBN
9789064104626
192 Pagina's
Hardcover
Eerste vaarwijzer voor de binnenwateren
Een gids voor de watersporter die "binnendoor" naar Frankrijk wil

De aanschaf van de Vaarwijzer Franse binnenwateren van Nelly Duijndam en Hans Westerweel is absoluut noodzakelijk voor de motorbootvaarder die een vaarvakantie in Frankrijk gaat doorbrengen, maar ook de zeiler die binnendoor naar de Middellandse Zee wil varen kan er zijn voordeel mee doen.

Veel Nederlanders realiseren zich niet dat Frankrijk beschikt over een net van achtduizend kilometer bevaarbaar binnenwater. Naast een gedetailleerde bespreking van deze vaarwegen bevat het boek een hoofdstuk met de geschiedenis van de Franse kanalen. Ook wordt aandacht besteed aan het "scheeps-Frans" , het boek bevat een lijst van woorden en uitdrukkingen die men regelmatig tegenkomt en nodig heeft. Voorts vindt de gebruiker weer een groot aantal kleurenfoto"s, kaartjes van alle kanalen en een handige overzichtskaart.

Nelly Duijndam, bekend van Vaarschool Grietje, heeft gedurende tien jaar met cursisten in Frankrijk gevaren. Van haar belevenissen deed zij verslag in De Vaarkrant, het blad Motorboot en haar boek Schippersleed en vaarplezier. Hans Westerweel heeft veel in Frankrijk gevaren; hij geeft regelmatig lezingen over dit onderwerp en heeft reportages gemaakt voor De Waterkampioen.

Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [oude mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734

Books by Roelants [@Radboud]
Thomas van Aquinostraat 1A
6525 GD  Nijmegen

024-7370273