*TRIAGE VOOR DE SPOEDEISENDE HULP DR 1

Auteur K. Mackway-Jones
ISBN
9789035225459
170 Pagina's
Paperback
TRIAGE voor de spoedeisende hulp
Met zijn duidelijke illustraties en bruikbare begrippenlijst is Triage voor de spoedeisende hulp een gebruiksvriendelijk trainings-handboek en referentiewerk voor alle beroepsbeoefenaren met een verpleegkundige of medische achtergrond die te maken hebben met spoedeisendehulpgevallen.
Via stroomschema's leidt het de gebruiker door de basismethodiek van triage en laat het zien hoe deze principes toegepast moeten worden bij alle spoedpresentaties.
Triage voor de spoedeisende hulp vormt de basis voor de triagecursus die ontwikkeld is door de Manchester Triage Group en die inmiddels wereldwijd op SEH-afdelingen gebruikt wordt. De leden van de Manchester Triage Group zijn allen werkzaam op een SEH als senior arts of senior verpleegkundige, zowel in algemene als gespecialiseerde klinieken. Allen hebben een aanzienlijke praktische ervaring in het verlenen van spoedeisende hulp, in het management en in het ontwikkelen van onderwijsmateriaal voor de spoedeisen-dehulpverpleegkundige.
In Nederland heeft de SEH-verpleegkundige beroepsgroep het belang van een adequate en professionele triage onderkend en wordt er momenteel gewerkt aan het vervaardigen van een landelijke triagerichtlijn. Dit boek hoopt hieraan een bijdrage te leveren.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734