TERLOUW*CIRKEL DOORBROKEN

Auteur T. Terlouw
ISBN
9789075636642
295 Pagina's
Paperback
Met medewerking van Herbert van Erkelens

Na haar boek "De cyclus van leven en dood", dat vele lezers heeft ontroerd, geeft Thea Terlouw in dit nieuwe boek haar inzichten door over de beëindiging van de karmische cyclus van leven en dood.
Aan het einde van de huidige kosmische cyclus ligt een hoopvolle toekomst voor de aarde als ze haar ascensie naar een volgende dimensie heeft volbracht, en dat is een heel ander scenario dan de tegenkrachten, de aanhangers van de angst, voor ogen hebben.
Het is tijd om ons te herinneren dat wij verbonden zijn met Al-dat-is, met delen van ons Zelf die in andere regio’s van de kosmos hun eigen ervaringen hebben opgedaan. Het is tijd om ons te verbinden met die onbekende delen van ons Zelf en weer héél te worden.
In een aantal verhalen, beeldende herinneringen aan haar reizen naar plaatsen waar de zuivering en heelwording kan plaatsvinden, geeft Thea ons een kijkje in een andere wereld, een kosmos van uitzonderlijke schoonheid. In die wereld, die wij kunnen bezoeken in onze droomslaap maar die Thea zich ook wakend kan herinneren en die ze kan beschrijven, is plaats voor verschijningsvormen waar de lezer even aan moet wennen. Veel mensen zullen echter de beelden herkennen en voor het eerst vaststellen dat hun eigen ervaringen zo gek nog niet zijn.

De bekende publicist Herbert van Erkelens – van huis uit theoretisch natuurkundige, maar zeer geïnteresseerd in kosmologie, droomuitleg, de Essenen en de Maya’s – voegde op verzoek enkele meer wetenschappelijke hoofdstukken toe aan dit ingrijpende boek.
Thea Terlouw is te bereiken per email op het adres t.terlouw46@upcmail.nl
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734