Azzurro 1

ISBN
9789054518495IN
Paperback

Voorgeschreven voor Radboud In'to Languages Italiaans (op weg naar) A1 en A2.

Het libro dello studente, een tekst-/werkboek ineen, bestaat uit tien thematische hoofdstukken en vier herhalingshoofdstukken, Ripassi. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere boodschappen doen en winkelen, alledaagse bezigheden op het werk (vacatures, sollicitatiegesprekken), familie, herinneringen en feesten. Azzurro besteedt ook aandacht aan de verschillende Italiaanse streken en aan bekende Italianen.

Elk thema begint met een pagina met de leerdoelen, illustraties die het thema introduceren en oefeningen die de woordenschat aanbieden. De grammatica wordt aangeboden op een inductieve wijze. De oefeningen zijn opgebouwd rond authentiek materiaal.
Elk thema bevat ‘Alla scoperta dell’Italia’, interessante teksten met informatie over het land en de cultuur. Deze teksten worden onder begeleiding van de docent gelezen en besproken. Daarna volgen tekstbegripsoefeningen. Elk thema sluit af met twee pagina’s met grammaticauitleg.
Bij elk thema horen zes pagina’s met extra oefenmateriaal in het werkboekgedeelte.
De herhalingshoofdstukken beslaan steeds twee pagina’s. De eerste pagina biedt een spel waarin het geleerde wordt herhaald. De tweede pagina biedt een Taalportfolio aan de hand waarvan het geleerde kan worden geëvalueerd. Vervolgens worden leerstrategieën aangereikt op het gebied van het leren van woorden, lezen, luisteren et cetera.

In het libro dello studente staan ook tests op niveau A1 en A2, de transcripties bij de luisteroefeningen, de oplossingen bij de oefeningen en de tests, een lijst met onregelmatige werkwoorden, een woordenlijst per les en een alfabetische woordenlijst.

De CD audio bevat alle dialogen, luisteroefeningen en uitspraakoefeningen en is ingelegd in het libro dello studente.

€ 39,90
Op voorraad
-
+
E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734