Sketch theaterspel met kaarten

ISBN
9789060205242
Paperback
Sketch is een toneel-spel in kaartvorm, ontworpen door Paul Rooyackers, vormgegeven en geïllustreerd door Ernst Bernson.
'Sketch' betekent: kort toneelstuk, meestal luchtig van karakter. Bij dit kaartspel wordt iedere speler uitgenodigd om te improviseren met de begrippen die op de kaarten staan afgebeeld. Het is niet de bedoeling dat één speler of een groep spelers lang nadenkt over de invulling van een sketch. De illustraties op de kaarten kunnen op weg helpen, maar de speler mag het begrip op een kaart ook heel anders invullen. Spelplezier is belangrijker dan na te gaan of het spel wel aan alle toneelregels voldoet. Verzeild raken in een ongewone situatie is ongetwijfeld een boeiende bezigheid waarvan je samen kunt genieten.
Sketch is géén competitie- of prestatiespel. Het gaat om het plezier van de presentatie.

Een handleiding met daarin vele varianten is bijgesloten.

Paul Rooyackers (1951) studeerde dans aan de Theaterschool te Amsterdam. Hij is dans- en spelpedagoog in het voortgezet onderwijs, geeft musicaltraining aan Codarts, Hogeschool voor de Kunsten te Rotterdam, en leidt de musicalschool van het Muziekcentrum Zuid-Kennemerland te Haarlem. Hij schreef talloze artikelen op verscheidene vakgebieden, publiceerde een aantal vakboeken en was eindredacteur van Speel Mee.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734