Serie vanwege het Van der Heijden Instituut te Nijmegen Publicatie van de jaarrekening

Auteur B.J. de Jong
ISBN
9789013040807
172 Pagina's
Hardcover
Het Van der Heijden Instituut werd in 1966 door prof.mr. W.C.L. van der Grinten en prof.mr. J.M.M. Maeijer opgericht als studiecentrum voor rechts-personen- en vennootschapsrecht. Het heeft ten doel om, in de lijn van een indertijd te Nijmegen door prof.mr. E.J.J. van der Heijden gevestigde traditie, op alle mogelijke wijzen bij te dragen tot de ontwikkeling en verdieping van deze onderdelen van het privaatrecht. Nadien is het onderzoeksterrein van het Van der Heijden Instituut uitgebreid met het fiscale recht inzake ondernemingen en het effectenrecht. HetVan der Heijden Instituut is gelieerd aan het Onderzoek centrum Onderneming & Recht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit Nijmegen.
In de Serie vanwege het Van der Heijden Instituut verschijnen monografie proefschriften, congresbundels en uitkomsten van onderzoek naar de werking in de praktijk van regelgeving op het aangegeven onderzoeksterrein. Tevens verschijnen in deze Serie publicaties van de Vereniging voor Effectenrecht en Geschriften vanwege de Vereniging Corporate Litigation.
De wetenschappelijke leiding van het Van der Heijden Instituut en de redactie van de Serie zijn in handen van prof.mr. J.M.M. Maeijer, prof.mr. H.M.N. Schonis, prof.mr. F.J.P. van den Ingh, prof.mr. G. van Solinge, prof.mr. M. van Olffen en prof.mr. M.P. Nieuwe Weme.
€ 24,99
Op voorraad
-
+
E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [oude mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734

Books by Roelants [@Radboud]
Thomas van Aquinostraat 1A
6525 GD  Nijmegen

024-7370273