SCHILDERS*LOS ELKE SUDOKU OP

Auteur W.H.A. Schilders
ISBN
9789079762842
160 Pagina's
Sudoku is een bijzonder populair tijdverdrijf geworden, en inmiddels bij puzzelaars even geliefd als kruiswoordraadsels en cryptogrammen. Overal komt men tegenwoordig Sudoku-puzzelaars tegen: in wachtruimtes, op het strand, en in het vliegtuig. Met recht kan men dan ook zeggen dat Sudoku dé puzzel van de 21ste eeuw is. Maar waar het bij kruiswoordpuzzels om de woordenschat gaat, zo gaat het bij Sudoku om een schat aan oplostechnieken.

In dit boek wordt stapsgewijs een aantal technieken uit de doeken gedaan, waarmee de lezer uiteindelijk alle Sudoku-puzzels kan oplossen. Uniek is de methode van getallenparen, welke de basis vormen voor het oplosproces. Een veelheid aan uitgewerkte voorbeelden en oefenmateriaal zorgt er voor dat de lezer bij de hand wordt genomen, en voldoende ervaring opdoet om zich na lezing van dit boek vol vertrouwen te kunnen storten op de moeilijkste Sudoku’s in kranten, in puzzelboekjes en op internet.

Over de auteur
Wil Schilders studeerde wiskunde te Nijmegen en Dublin, en is momenteel zowel werkzaam bij NXP Semiconductors als aan de Technische Universiteit Eindhoven waar wiskunde wordt gebruikt om praktische problemen op te lossen. Voordat hij zich verdiepte in Sudoku, gaf hij beleggingscursussen. Op zijn vele buitenlandse reizen kocht hij regelmatig Sudoku-puzzelboekjes, waarmee veel ervaring werd opgedaan en waar uiteindelijk dit boek uit is ontstaan.

Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734