RUYSSCHAERT*BTW VAN FACTUUR TOT AANGIFTE

Auteur Stefan Ruysschaert
ISBN
9789046608456
508 Pagina's
Paperback
Dit boek legt op een eenvoudige manier de werking van het btw-stelsel en de voornaamste btw-verplichtingen uit. Centraal staat dan ook de aangifte van de verschuldigde btw en het uitoefenen van het recht op aftrek van de voorbelasting.

Het spildocument van het btw-stelsel is de factuur. Het 'hart' van het btw-stelsel wordt gevormd door het systeem van recht op aftrek van de voorbelasting. Recht op aftrek is verbonden aan het begrip opeisbaarheid van de btw. Het recht op aftrek op de inkomende handelingen is verbonden met het verrichten van uitgaande handelingen.

Dit boek is er voor al wie de werking van het btw-stelsel wil begrijpen en concrete btw-vragen heeft die veelal niet in klassieke handboeken aan bod komen.

Over de auteur
Stefan Ruysschaert heeft een economische en actuariële vooropleiding genoten (UGent en VUB). Hij werkt als adviseur bij de Federale Overheidsdienst Financiën. Hij is auteur van talrijke bijdragen op fiscaal vlak in toonaangevende tijdschriften en boeken. Hij is o.a. redactielid van Fiscalnet en het Tijdschrift Huur. Hij is docent aan de faculteit Economie van de UGent, vakgroep Accountancy, bedrijfsfinanciering en fiscaliteit waar hij het vak btw doceert. Hij doceert ook aan de Fiscale Hogeschool en is lid van de stagecommissie van het BIBF.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734