RIEDEN*BACHBLOESEMS ALS DEELPERSOONLIJKHEDEN

Auteur Peter-Jan In Der Rieden
ISBN
9789082075137
116 Pagina's
Paperback
BACHBLOESEMS ALS DEELPERSOONLIJKHEDEN


Velen hebben gehoord over de Bachbloesemremedies - ontwikkeld door Dr. Edward Bach - en de weldadige invloed daarvan op het welzijn ervaren.
De relatie tussen de Bachbloesemremedies en de deelpersoonlijkheden vanuit de Psychosynthese - ontwikkeld door de Italiaanse psychiater Roberto Assagioli - is minder bekend.
Dat deze twee therapievormen zo mooi samen gaan is volgens de schrijver gelegen in het feit dat beide spiritueel gericht zijn. Dit wil zeggen dat beide therapievormen de mens beschouwen in meer dan op het eerste gezicht lijkt en onderlinge verbanden bloot leggen.
Nu, na vele jaren werken met en lesgeven in de Psychosynthese en de Bach-bloesemremedies, brengt Peter-Jan In der Rieden in dit boek een weerslag van zijn kennis, inzichten en ervaringen naar buiten.
Bachbloesems als deelpersoonlijkheden laat een nieuw licht schijnen op beide therapievormen. Hierbij betekenen de Bachbloesemremedies een waardevolle aanvulling en verdieping bij het werken met de deelpersoonlijkheden. En de deelpersoonlijkheden bieden een waardevolle aanvulling en verdieping bij het werken met de Bach-bloesemremedies.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734